Bereikbaarheid en parkeren

De Blauwe Pauw ligt aan het Hinthamereinde, het in de binnenstad gelegen deel van de oude toegangsweg vanuit Grave en Nijmegen.De kamers op de eerste en tweede etage zijn alleen bereikbaar via het statige trappenhuis. Uw gastheer helpt u graag met uw bagage.

Het hotel beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Even uw bagage afgeven is geen probleem op het Hinthamereinde (eenrichtingsverkeer voor auto’s). Komt u op de fiets dan kunnen de fietsen binnen (maximaal 6 fietsen) veilig gestald worden of anders op de afgesloten binnenplaats achter het hotel.

Openbaar vervoer
Als u met de trein komt dan kunt u op diverse manieren bij het hotel komen:

  • Te voet. Een wandeling van circa 15 tot 20 minuten dwars door het mooie centrum van de stad.
  • Met een taxi vanaf de standplaats aan de voorzijde van het NS station.
  • Met buslijn 3 (voorzijde station rechts bij uitlopen). Vertrek 2x per uur, uitstaphalte Sluis 0, duur 10 minuten. Vanaf de uitstaphalte bij Sluis 0, de linker brug oversteken, 2 minuten rechtdoor lopen, hotel aan uw rechterhand.

Met de auto
Neem vanaf alle snelwegen rondom ’s-Hertogenbosch de afslag “Centrum”. Afhankelijk van de aanrijroute volgt u langer of korter de parkeerroute om het centrum tot bij Sluis 0 (sluis in de Zuid Willemsvaart). Het Hinthamereinde is een eenrichtingsstraat voor auto’s die u inrijdt vanaf de zijde van de watertoren. In deze straat is het betaald parkeren van 9.00 uur tot 24.00 uur. Kort afgeven van de bagage is geen probleem.

Uw auto parkeren:
1. Transferium De Vliert, € 5,00 per 24 uur
’s-Hertogenbosch beschikt over 3 grote transferia (parkeerplaatsen aan de rand van de stad). Volg vanaf de snelweg A2 de borden “Transferium De Vliert”, Stadionlaan 9. Hier parkeert u uw auto voor € 5,00 per dag (2024) inclusief een ticket voor de pendelbus Lijn 70 voor maximaal 4 personen naar het centrum. Vraag de buschauffeur om te stoppen op halte Hinthamereinde. Deze halte ligt schuin tegenover het hotel. Voor alle bus-tijden vanaf het Transferium zie www.parkeren-denbosch.nl/transferium-vliert

2. Parkeergarage Sint Jan
Hekellaan 25, 5211 LZ, ’s-Hertogenbosch, € 2,40 per uur € 22,00 max. per 24 uur
Op 6 minuten lopen van het hotel ligt de mooiste parkeergarage van Nederland. Deze parkeergarage is 24 uur per dag geopend. Parkeer na inrijden zo dicht mogelijk bij de inrit uw auto en neem de voetgangersuitgang Hekellaan. Sla boven rechts af en loop langs het park en de sportvelden richting de Zuid Willemsvaart. Steek de eerste sluisbrug over, sla gelijk links af langs het water tot de tweede sluisbrug. Daar rechtsaf het Hinthamereinde op. Het hotel is het 7de pand aan uw rechterzijde. Het dagtarief (2024) voor de garage is €22,00

Download de looproute vanaf de garage Sint jan .
Zie ook www.parkeren-denbosch.nl/parkeergarage-st-jan

3. Op straat parkeren
In de directe omgeving van het hotel kunt u ’s nachts tussen 24.00 en 9.00 uur op de betaaldparkeerplaatsen aan de hotelzijde van het kanaal gratis parkeren. Alle overige uren € 3,50/uur. Parkeren in parkeergarage Sint Jan is vaak goedkoper.
Let op! Niet parkeren op vergunninghouderplaatsen maar alleen bij plaatsen waar overdag betaald moet worden.


Klik hier voor een routebeschrijving vanaf uw huidige locatie via Google

Plattegrond van het centrum in ‘s-Hertogenbosch

Scroll naar boven