Boutique Hotel De Blauwe Pauw in Corona tijden

Lieve gasten,

Ook in de bijzondere “Corona tijd” is een bezoek aan de stad ’s-Hertogenbosch en Boutique Hotel De Blauwe Pauw nog steeds de moeite waard.
Door de kleinschaligheid van het hotel (maximaal 15 gasten) , de ruime lounge en tuin is het niet moeilijk om de 1,5 meter afstand te bewaren tot andere gasten en het personeel. Er is alle gelegenheid (take-out of het laten bezorgen van maaltijden)om in de lounge of de tuin een maaltijd te gebruiken. Het ontbijt vindt ’s morgens plaats in twee shifts. Alle koffie en thee is gratis in het hotel. Vanuit het servicebuffet kunt u tegen betaling gebruik maken van frisdranken, wijn en bier.

In de stad kan gewinkeld en gewandeld worden en in de omgeving kunt u wandelen en fietsen in de diverse natuurgebieden rondom de stad zoals De Moerputten, Het groene Woud en De Loonse en Drunense duinen.  Ons hotel beschikt over 2 huurfietsen en op diverse plaatsen in de stad kunnen ook fietsen worden gehuurd. Wandel- en fietsroutes zijn in het hotel volop aanwezig.

Vanaf 1 juni gaan ook de musea, cafés en restaurants weer open voor bezoek. Allemaal wel met beperkte toegang en reserveren.
Wij helpen u graag uw verblijf zo aangenaam mogelijkte maken in deze moeilijke tijden.

Uw gastheer,
Ton

Scroll naar boven